Cukrářské kurzy
čokoláda, karamel, makronky, dorty, dezerty, modelování cukrářských dekorací
Výroba dezertů, dortů a makrónek, modelování cukrářských dekorací a příprava cukrovinek
Kurzy pro veřejnostjsou určeny pro max. 5 osob. Kurzy lze též po dohodě uspořádat individuálně pro jednotlivce v rámci celé ČR.
Pro bližší informace navštivte webové stránky věnované kurzům
Cukrářské kurzy a vzdělávání dětí, studentů gastronomických škol, široké i odborné veřejnosti., individuální kurzy a odborná školení.
- Karamel
- Čokoláda
- Makronky
- Slavnostní dorty
- Mille-feuille, dezerty z odpalovaného těsta, laskonka
- Osvěžující letní dezerty: domácí zmrzliny a sorbety, ovocné pěny a coulis
- Zdravé pečení
- Briošky, croissants, listové těsto